Szeretnétek eljönni a SunSet Picnicre, hogy együtt bulizzatok többek között ATB-vel? Most lehetőségetek van ingyenes belépőt kapni az emlékparkba a fesztivál napjára, cserébe egy kis segítséget kérünk!

Fontos a véleményetek!

Fejlesztettünk egy új mobilapplikációt, mely segítségével kalandozva járhatjátok be az Emlékparkot! Az applikáció nektek készült, szeretnénk a legjobbat adni, éppen ezért fontos a véleményetek! Vegyetek részt az applikáció tesztelésében, mi pedig cserébe meghívunk titeket a SunSet Picnicre!

Jöjjenek a részletek!

Tesztelés időpontja: 2022.06.04., szombat 11 óra. A tesztelés kb. 2 órát vesz igénybe!

A tesztelés irányítottan zajlik, aminek a végén egy értékelőlapot kell kitölteni, mely tükrözi a véleményeteket és rávilágít az esetleges hibákra.

Feltétel: működőképes Android, vagy IOS operációs rendszerrel működő mobiltelefon álljon a rendelkezésetekre!

Amit mi adunk: az első 60 regisztráló tesztelő ingyenes Park belépőt kap a fesztivál napjára! Grátiszként a tesztelés napjára is kap egy belépőt, amellyel aznap megtekintheti a Feszty-körképet!

Na hogy tetszik?

Ha elnyerte a tetszéseteket, jelentkezzetek az info@opusztaszer.hu e-mail címen! Az e-mailben írjátok meg azt is, hány fővel érkeztek és ebből hány fő vesz részt a tesztelésben! Jelentkezési határidő: június 3., péntek 12 óra.

Köszönjük szépen az együttműködéseteket!