Overview

A Feszty-körkép megtekintése időponthoz kötött, 15 fő felett előjegyzés szükséges.

Kérjük csoportos látogatás előjegyzése előtt olvassa el az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark csoportos előjegyzésekkel kapcsolatos tájékoztatóját! Tájékoztató

Előjegyzéshez hívható (H-P 08.00-16.00):
+36 62 275 133 (mellékek: 103, 104)
+36 62 275 257 (mellékek: 103, 104)
+36 30 982 3117

info@opusztaszer.hu

Információk a Feszty-körkép megtekintésével kapcsolatban:

A Feszty-körkép megtekintése időponthoz kötött. Nyitva tartási időben 30 percenként indulnak látogatói csoportok a festményhez. A kiállítótér befogadóképessége korlátozott, ezért – biztonsági okokból – egy időpontban meghatározott létszámú csoportok tartózkodhatnak a Körképnél. Munkatársainknál telefonon illetve emailen lehetőség van és érdemes előre időpontot foglalni a Feszty-körkép megtekintésére.

Bizonyos napokon előfordulhat, hogy egy-egy (esetleg az összes) időpont létszámkeretei betelnek (kiemelten igaz nemzeti ünnepeinkre). Ilyen esetben a festményt csak az előjegyzéssel rendelkező látogatóink tudják megtekinteni, tehát a helyszínen nem áll módunkban időpontot biztosítani a Feszty-körképhez. Köszönjük megértésüket!

Előjegyzés esetén minimum fél órával a körképlátogatás időpontja előtt szíveskedjenek átvenni a belépőjegyeket.

A festmény megtekintésére fél óra áll vendégeink rendelkezésére. A Körkép jeleneteit ismertetőszöveg és fénynyaláb mutatja be. Kérésre idegen nyelvű (angol, francia, német, orosz, spanyol) ismertetőszöveget is elindítunk, a magyar nyelvű szöveg elhangzását követően.

Quick Info

  • Időtartam 1-2 óra
  • Résztvevők 15 fölött
BOOK NOW