Téli belépőjegy árak

Érvényes: 2022. november 1-től. 
A parkba a belépés 6 éves kor alatt díjtalan.
Nyári belépőjegy árak
Online jegyvásárlás

Fontos tudnivalók

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark bevezette az online jegyértékesítési rendszerét, így már otthonról, kényelmesen megvásárolhatja az Emlékparkba szóló belépőjegyét.

Jegyvásárlásért kattintson a linkre: www.opusztaszer.jegy.eu

Étkezési, Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány: Feszty Kávézó; Ajándék Erzsébet-utalvány: Feszty Ajándékbolt, Szeri Bolt; Szabadidő Erzsébet-utalvány: Jegypénztár A Szeri Csárda és a Gőzös büfé technikai okok miatt Erzsébet-utalványt átmenetileg nem tud elfogadni! Köszönjük megértésüket!

OTP, MKB, K&H SZÉP kártyát belépőjegy vásárlásnál elfogadunk. SZÉP kártyával a következő vendéglátóegységekben fizethet: Feszty Kávézó (a Látogatóközpontban). A Szeri Csárdában és a Gőzös büfében technikai okok miatt SZÉP kártyát átmenetileg nem tudunk elfogadni! Köszönjük megértésüket!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer ac euismod lorem. Sed in velit nec est sodales venenatis. Proin lacinia neque sit amet sapien finibus, ac consequat lacus finibus. Pellentesque aliquam est quis lacus pretium maximus. Sed scelerisque commodo lacinia. Nunc aliquet ultrices erat, at consectetur ante scelerisque gravida. Donec nec nulla eget sem hendrerit tincidunt. Nunc nec nibh ut erat interdum maximus. Nullam nec bibendum mauris. Praesent vel dictum massa. Morbi ut rutrum risus. Praesent consequat lobortis feugiat. Mauris at sapien dui. Donec id nulla magna.

Magyar Turizmus Kártyát (Hungary Card) belépőjegy vásárlásnál elfogadunk.

A monumentális panorámakép látogatására félóránként (minden órában és félórában) van lehetőség nyári időszakban 10:30-tól 17:30-ig, téli időszakban 10:30-tól 16:30-ig .

A Feszty-körkép megtekintése minden esetben időponthoz kötött, 15 fő felett előjegyzés szükséges. A kiállítótér befogadóképessége korlátozott, ezért – biztonsági okokból – egy időpontban meghatározott létszámú csoportok tartózkodhatnak a Körképnél. Munkatársainknál telefonon lehet időpontot előjegyezni a Feszty-körkép megtekintésére. Bizonyos napokon előfordulhat, hogy egy-egy (esetleg az összes) időpont létszámkeretei betelnek (kiemelten igaz ez augusztus 20-ára és nemzeti ünnepeinkre). Ilyen esetben a festményt csak az előjegyzéssel rendelkező látogatóink tudják megtekinteni, tehát a helyszínen nem áll módunkban időpontot biztosítani a Feszty-körképhez. Köszönjük megértésüket!

Javasoljuk, hogy a látogatás időpontja előtt foglaljanak időpontot, illetve érdeklődjenek munkatársainktól a következő elérhetőségeken (munkanapokon 08.00-16.00): +36 62 275 133 (mellék: 103, 104)

Előjegyzés esetén legalább fél órával a körképlátogatás időpontja előtt szíveskedjenek átvenni a belépőjegyeket. A festmény megtekintésére fél óra áll vendégeink rendelkezésére. A Körkép jeleneteit ismertetőszöveg és fénynyaláb mutatja be. Kérésre idegen nyelvű (angol, francia, német, orosz, spanyol) ismertetőszöveget is el tudunk indítani, de csak a magyar nyelvű ismertető után.

Az Emlékpark területére kizárólag szájkosárral és pórázzal ellátott kutyát lehet behozni. Az eb épületbe vagy kiállítási területre nem vihető, érvényes oltási könyvvel kell rendelkeznie.

Áfás számlával kapcsolatos módosítási igényeiket a következő hónap 15. napjáig áll módunkban fogadni.

Banki átutalással történő fizetési igényüket szíveskedjenek két héttel a látogatás időpontja előtt jelezni e-mail-ben, az info@opusztaszer.hu címre! Felhívjuk figyelmüket, hogy ez esetben az igényelt szolgáltatás ellenértékének 5 munkanappal a látogatás időpontja előtt intézményünk bankszámláján kell lennie. Köszönjük megértésüket!

Figyelem! A kedvezményekre való jogosultságot igazolni szükséges!

Lakcímkártya felmutatása mellett az ópusztaszeri lakosok díjtalanul vehetik igénybe a Park belépő jegytípusban foglalt szolgáltatásokat. 

Az Emlékparkban egy fő látogató csak egyféle kedvezmény igénybevételére jogosult. A kedvezményeket egymással összevonni nem lehet.

15 fő feletti csoportok esetén 1 idegenvezető belépése díjtalan.

Az Emlékpark által kijelölt napok a 194/2000. (XI. 24.) Korm. rendelet 2.§ (2) bekezdésében meghatározott kedvezmény igénybevételére:

2021. január –
2021. február 28., vasárnap
2021. március 28., vasárnap
2021. április 25., vasárnap
2021. május 30., vasárnap
2021. június 27., vasárnap
2021. július 25., vasárnap
2021. augusztus 29., vasárnap
2021. szeptember 26., vasárnap
2021. október 31., vasárnap
2021. november 28., vasárnap
2021. december 19., vasárnap

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy rendezvénynapokon belépőjegy áraink eltérhetnek a szokásos jegyáraktól. Figyeljék honlapunkat a friss információkért!

Kérjük csoportos látogatás előjegyzése előtt olvassa el az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark csoportos előjegyzésekkel kapcsolatos tájékoztatóját! Tájékoztató

Előjegyzéshez hívható (H-P 08.00-16.00):
+36 62 275 133 (mellékek: 103, 104, 121)
+36 62 275 257 (mellékek: 103, 104, 121)
+36 30 982 3117

info@opusztaszer.hu