Vendéglátás

Szeri Csárda

Kedves Látogatók!

A Szeri Csárda újra nyitva van, várja Vendégeit!

A Park területén elhelyezkedő Gőzös Büfében továbbra is biztosítjuk az étkezési lehetőséget vendégeink részére.

Szeri Kávézó
Feszty Galéria Kávézó a Látogatóközpontban

Feszty Galéria Kávézó a Látogatóközpontban

A Látogatóközpontban kávékülönlegességekkel, teákkal, friss házi süteményekkel, üdítőitalokkal, finom borokkal, minőségi röviditalokkal várjuk Vendégeinket. SZÉP kártya és Erzsébet utalvány elfogadóhely.

Gőzös Büfé
Nemzeti Emlékhelyünk hideg és melegkonyhai szolgáltatásokkal várja az „éhes vándorokat”. Figyelmükbe ajánljuk a Szeri Gőzös gyorsbüfé jellegű kínálatát, valamint magyaros ételkülönlegességeit.
Gőzös Büfé
Büfénk az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark területén, a Gőzgépnél, a Skanzen és a Nomád Park között, félúton található, meleg ételekkel várja Kedves Vendégeinket. Az 55 hektárnyi Emlékhelyünk bejárása közben kiváló lehetőség „felszerelkezni” enni és innivalóval, hogy a tartalmas szórakozás során maradandó élményekkel lehessen hazatérni az Emlékparkból. Büfénkkel szemben, a Nomád Park lovas pályáján, szezonban, naponta egy alkalommal honfoglalás kori lovasbemutatót tekinthetnek meg a látogatók. A lovasbemutató kezdési időpontja: 14:00 Látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket! A Gőzös Büfé nyári szezonban (április 1.-október 31.) várja a Látogatókat.