Látogatóközpont

Látogatóközpont

Az Emlékpark új látogatóközpontja is várja a Kedves Látogatókat!

Az épületben nem csak időszaki kiállítások tekinthetőek meg, hanem a Szeri Kávézó, konferenciaterem, 3D mozi és mosdó is megtalálható.

Információs pontban munkatársaink rendelkezésükre állnak, az Emlékpark kiállításaival, szolgáltatásaival, kikapcsolódási lehetőségeikkel kapcsolatban.

Konferenciaterem

Konferenciatermünk ideális helyszíne lehet konferenciák, lakodalmak, egyéb rendezvények szervezéséhez.

Főbb paraméterek:

  • széksoros elrendezés: 200 fő
  • igény esetén projektor, hangosítás biztosítása
  • klimatizált

Időszaki kiállítások

„Puszták aranya” az Emlékparkban 2017.06.19 - Szenzáció Ópusztaszeren, a nagyszentmiklósi kincsek az Emlékparkba érkeztek! A „Puszták aranya” című kiállítás három fő tematikai egységből áll: a honfoglaló Elolvasom

Lenyűgöző tárlat nyílt az Emlékparkban 2017.01.09 - „Történelmünk néma tanúi” címmel új kiállítás nyílt az Emlékparkban a Kárpát-medencében fellelhető magyar várakat, várromokat ábrázoló festményekből.   „Egy bizonyos Elolvasom

“Az elfeledett körkép – 1848-49 emlékezete” címmel rendhagyó kiállítás nyílt 2016.11.22 - Az Erdélyi Panoráma (másnéven Bem-Petőfi Körkép) című festményt bemutató kiállítás nyílt az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. Ez az első alkalom, Elolvasom

3D-s vetítőterem

Magyarország történelme 3D-ben

Kihagyhatatlan élményben lesz része azoknak, akik megnézik a Magyarország történelmét bemutató páratlan filmet a Látogatóközpontban! A csúcstechnikával készült 3D-s alkotás történelmünk meghatározó eseményeit mutatja be a honfoglalástól napjainkig.

A film megtekintését követően még egy élménnyel gazdagodhat a Látogató, ugyanis a filmbelépő mellé egy Vándorkönyvet adunk ajándékba. A Vándorkönyv segítségével tovább folytathatja időutazását és Magyarország jelentős történelmi eseményeit fedezheti fel az Emlékparkban. Az utazás végén pedig Mesterlevet is szerezhet.

Vetítés: nyitva tartási napokon a Látogatóközpont Vetítőtermében, félóránként. Első vetítési időpont: 10:30, utolsó: 17:30.