Esküvő az Emlékparkban

Ópusztaszer valóban különleges helyszín!

Ópusztaszer valóban különleges helyszín!

Komplex esküvői szolgáltatást kínálunk! Legyen szó a polgári vagy az egyházi szertartásról, esküvői ebédről, vacsoráról, akár szállásról, tudunk segíteni, hogy élete legszebb napja valóban különleges legyen.

A festői szépségű környezetben található Emlékpark vállalja esküvők szervezését, lebonyolítását, egyéni igények alapján.

Várjuk mindazon jegyespárok jelentkezését, akik e történelmi helyszínen szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak. Az esküvői ceremónia helyszínét a párok választhatják meg, ízlésüknek megfelelően.


Ajánlott helyszínek:

- tópart

- Árpád-emlékmű

- skanzen

- Ökumenikus Kápolna

- Romkert

A házasságkötés lebonyolításához az eszközöket igény szerint biztosítjuk (asztal, szék, pad, rendezvénysátor, hangosítás, stb.)

A fiatal párok az esküvői szertartást követően emlékfát ültethetnek a Fiatal Házasok Ligetében, ahol kis tábla is megörökíti életük legszebb napját.

Az Emlékpark továbbá megajándékozza az ifjú párt egy-egy Feszty-kártyával, így akár minden nap visszatérhetnek, hogy felidézzék közös életük kezdetét.

Esküvői szolgáltatásunk teljes körű, hiszen az Emlékpark szomszédságában található Szeri Csárda vállalja az esküvői vacsora minden igényt kielégítő lebonyolítását.

Egyénre szabott ajánlatért, kérjük, hívják az alábbi telefonszámot: +36 62 275 133 (mellék: 121)

Esküvői ebéd, vacsora a Szeri Csárdában: +36 70 389 1100

Legyen a múltunk a közös élet kezdete!

Rendezvény az emlékparkban

 

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Magyarország egyik legjelentősebb muzeális kiállítóhelye, kiemelt nemzeti emlékhelyünk a hetedik leglátogatottabb intézmény az országban. Az Emlékpark egyik legfőbb attrakciója a Feszty-körkép, melyet évente több mint 170 ezer látogató csodál meg. Legfőbb küldetésünknek az értékközvetítést tartjuk: a magyarság történelmének élményszerű bemutatásával és a környezettudatos életmód interaktív, gyakorlati példákon át történő szemléltetésével, az egészség és a nemzettudat fontosságát hangsúlyozzuk.

Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, mint rendezvényhelyszín, alkalmas céges rendezvények, csapatépítő tréningek, családi napok, konferenciák és egyéb vállalti események megrendezésére is. A csapatépítés egyik alappillére, hogy elvonultan, egymásra utalt formában tudjanak dolgozni az intézmények munkatársai. Így tudnak az egyéni teljesítmények megsokszorozódni, és összekovácsolódni a munkacsoportok, lehetőséget biztosítva a kreatív fejlődésnek. A zajos városi környezettől távol, Szegedtől mintegy 20 percre, Budapesttől 90 percre, a „Natura 2000” természetvédelmi területen található kulturális központ tökéletes kikapcsolódást tud nyújtani.

Tekintse meg videónkat: