Esküvő az Emlékparkban

Ópusztaszer valóban különleges helyszín!

Ópusztaszer valóban különleges helyszín!

Komplex esküvői szolgáltatást kínálunk! Legyen szó a polgári vagy az egyházi szertartásról, esküvői ebédről, vacsoráról, akár szállásról, tudunk segíteni, hogy élete legszebb napja valóban különleges legyen.

A festői szépségű környezetben található Emlékpark vállalja esküvők szervezését, lebonyolítását, egyéni igények alapján.

Várjuk mindazon jegyespárok jelentkezését, akik e történelmi helyszínen szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak. Az esküvői ceremónia helyszínét a párok választhatják meg, ízlésüknek megfelelően.


Ajánlott helyszínek:

– tópart

– Árpád-emlékmű

– skanzen

– Ökumenikus Kápolna

– Romkert

A házasságkötés lebonyolításához az eszközöket igény szerint biztosítjuk (asztal, szék, pad, rendezvénysátor, hangosítás, stb.)

A fiatal párok az esküvői szertartást követően emlékfát ültethetnek a Fiatal Házasok Ligetében, ahol kis tábla is megörökíti életük legszebb napját.

Az Emlékpark továbbá megajándékozza az ifjú párt egy-egy Feszty-kártyával, így akár minden nap visszatérhetnek, hogy felidézzék közös életük kezdetét.

Esküvői szolgáltatásunk teljes körű, hiszen az Emlékpark szomszédságában található Szeri Csárda vállalja az esküvői vacsora minden igényt kielégítő lebonyolítását.

Egyénre szabott ajánlatért, kérjük, hívják az alábbi telefonszámot: +36 62 275 133 (mellék: 121)

Esküvői ebéd, vacsora a Szeri Csárdában: +36 70 389 1100

Legyen a múltunk a közös élet kezdete!