Nyílzápor Ópusztaszeren!
2017-06-06
III. BergenDóciai Levendulaünnep
2017-06-16

Borkóstoló a Csongrádi Borvidék legszebb boraiból

A Csongrád megyei borászok összefogásával új programot kínálunk az Emlékpark vendégei számára. Célunk az, hogy a borvidék legszebb boraiból válogatva, a skanzen korhű helyszíneit bejárva bemutassuk a Dél-alföldi szőlő- és borkultúra múltját, jelenét, a kóstolt borokon keresztül bebizonyítsuk, a borvidék méltóbb helyet érdemelne a magyar bort szeretők körében. 

 

A kétórás program keretében hatféle bor kóstolására van lehetőség, melyeket kemencében készített borkorcsolyák társaságában ízlelünk meg. Az előzetesen bejelentkező csoportok hét borászat több mint 30 féle bora közül válogathatnak, de lehetőség van a helyszínen is megrendelni a foglalkozást, ebben az esetben azonban min. 2 órás felkészülési időre van szükség. A borkóstolót követően a résztvevők a skanzen szatócsboltjában a borokat meg is vásárolhatják.

 

A Borozgató Jegycsomag ára: 5000 Ft/fő. A jegycsomag magába foglalja a 2 órás borkóstoló mellett, a skanzen, a Nomád Park, a Rotunda kiállításainak (kivéve: Panoptikum) és a Feszty-körkép megtekintését. A jegy megváltásával nem csak egy napot tölthetnek el az Emlékparkban, hanem ugyanazzal a jeggyel másnap is ellátogathatnak hozzánk ingyenesen!

 

Előjegyzés a jegycsomagra: info@opusztaszer.hu vagy 62/275-133 (103-as, 104-es mellék)

 

Fontos megjegyzés: a foglalkozást min. 10 fő esetén tudjuk biztosítani 5000 Ft/fő áron. Lehetőség van azonban kisebb létszám esetében is igényelni a programot, ezzel kapcsolatban kérje egyedi árajánlatunkat!